Marvel Super War - Wolverine by ZD Toys Review (WNTR?)
Published 2 Jul 2023
Selamat Hari Raya Haji guys!

Minggu ini kita buat special sikit, Farhan akan bercakap bahasa Malaysia untuk you guys sebab Hari Raya Haji~

So minggu ini kita akan review Marvel Super War - Wolverine daripada ZD Toys, figure ni quality dia tak bagus macam ZD Toys Spider-Man yang kita review last time lah, tapi untuk peminat Wolverine, kita rasa worth juga lah sebab price dia affortable.

So kalau yang ada minat dekat figure ini, boleh place order dekat link ini

Kalau you guys nak unit yang kita review dalam video ini


Terima kasih kerana menonton review kali ini! Jumpa you guys at video seterusnya, kalau suka review kali ini, tolong like dengan subscribe kat channel kita!😁

#whatsnewtoreview #actionfigure #bahasamalaysia #rayahajispecial #hariraya #wolverine #marvel #marvelsuperwar #toypanic

Find us at:
ⓕFacebook 👉🏻 https://www.facebook.com/ToyPanic
📸Instagram 👉🏻 https://www.instagram.com/toypanicstore
🎬Youtube 👉🏻 https://www.youtube.com/@toypanicxgamepanic
✆Whatsapp 👉🏻 https://tinyurl.com/7umz374a
💬Telegram 👉🏻 https://t.me/toypanic
🎥TikTok 👉🏻 https://www.tiktok.com/@toypanic.com
𝕏 👉🏻 https://twitter.com/ToyPanic_MY
Comment (0) Login to comment